• Lise

Stilsikker match ✨Er du en av dem som skal ha nye møbler, men er usikker på stilen du skal gå for?

Bor du i funkishus, villa, på landet, ved sjøen eller i et tradisjonelt boligområde kan du trygt velge den moderne og minimalistiske aluminiumstilen. Disse møblene er så stilrene at de passer inn hvor som helst og til hva som helst.


Jeg vet at mange vil prøve å holde seg til en stil når de lager sitt utemiljø. Men personlig liker jeg å mixe og matche. Man kan ganske enkelt ved bruk av noen utetepper til terrassen og noen store grønne planter dele uteplassen inn i forskjellige soner.

Er du skeptisk til å gjøre det, så skal jeg vise deg tre møblementer som passer PERFEKT sammen!

Elina:

Elina er en enkel spisegruppe til 6 personer. Med et raust bord, får du plass til både serveringsfat og en pen oppdekking. Stolene er utrolig gode å sitte i og lette å holde rene ettersom de er av textilene. Skulle du være uheldig med søl er det bare å spyle det bort!

Det som er spennende med gruppen er det litt spesielle designet på bord og stolben.

Veldig kult med det som er stilsikkert og rent design, men samtidig har en litt gøyal vri!
Samme designet går igjen i Stine:

Stine har vært en storselger, og det er jammen ikke rart! Dette er en utrolig tøff sofa/lounge, som man ikke finner så mange andre steder. Samtidig er det et «rolig» design.

Putene er tykke og gode å sitte i. Trekkene er avtagbare og tåler en vask.Legg merket til hjørnet!Det medfølger en glassplate som kan forvandle hjørnet til et bord. Kjekt å ha en ekstra plass å sette fra seg glass eller pynte opp med en blomst. Du kan også velge å ta den ut for enten å strekke deg helt ut i sola eller for å få en ekstra sitteplass.

Stol og bordben er i samme utførelse som Elina og Sara, som jeg skal fortelle om her:


Sara er virkelig verdt hver krone- en kjekkere og kulere solseng finner du ikke. Det enkle er ofte det beste, sant?Rammen er i pulverlakkert aluminium, samme som Elina og Stine, mens liggedelen er i textilene.

Legg deg klissvåt etter et bad, og tørk i sola! Vannet drypper rett gjennom! Og ikke tenke på saltvannsflekker, det er fort gjort å spyle av om du skulle ønske det.

Som vist under her kan du stille ryggen på Sara i flere posisjoner. Sengen er også utrolig lett, så ønsker du å sette sengen bort etter en lang dag i solen går det lett som en plett!


Håper dette var til nytte for dere, minner om at møbeltrekk til hagemøblene finner du her 💛

- Lise

115 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle