• Lise

Spabad: Plei forholdet med litt luksus i hverdagen💖

Flere av kundene våre har investert i et spabad, og vi er så glade for å høre gode tilbakemeldinger! Våre spabad er godt egnet for nordisk klima og kan brukes året rundt - her kan man nyte hverandres selskap med noe godt i glasset; enten det snør, regner eller når sola skinner om sommeren.
I en hektisk hverdag kan det være vanskelig finne på ting sammen. Etter en lang arbeidsdag vil de fleste slappe av, og spesielt når barna endelig har lagt seg. Men må vi nøye oss med de samme programmene på TV hver kveld, når man heller kan få litt kvalitetstid sammen?


Hvis du elsker tanken om å slappe av i ditt eget spa, men ikke har plass til et permanent standard boblebad, kan et oppblåsbart spabad være den perfekte løsningen. Ta med deg partneren, len dere tilbake og nyt hverandres selskap.


Et spabad selvfølgelig brukes alene, med venner eller med barna. Med litt tilsyn er spabadet perfekt for små badeløver, noe som tilrettelegger for ren badeglede gjennom hele året. Våre spabad kan settes opp nesten hvor som helst, til og med innendørs eller på campingplassen - så lenge det er en stikkontakt i nærheten!
Alle våre spabad er av høy kvalitet, det ytre skallet er slitesterkt og utviklet av tøffe materialer som tåler langvarig eksponering for været. Sideveggene er faste og stive nok til å sitte på eller lene seg mot.
Spabad blir derfor stadig mer populært. En av våre bestselgere er Lay-Z-Spa Miami, et fantastisk spabad fra Bestway med varme og boblefunksjon. I tillegg til et stilrent og funksjonelt design, krever det lite vedlikehold og er enkelt å sette opp.

130 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle