• Lise

Sommerferie 🌞💛

Oppdatert: 4. mai 2020
Denne sommeren blir uten tvil annerledes, men hvem har sagt at ikke de beste minner kan skapes i rolige og fredelige naturomgivelser?

Å dra på tur i skogen er noe av det beste som finnes. Alene, med familien eller med venner.

Er du en av dem som er litt skeptisk til om dette er noe for deg? Det skjønner jeg, for ofte overtenker vi når vi skal ut på eventyr. "Kommer jeg til å få sove?" " Uff, det er så mye å pakke"… så ofte blir det kun med tanken.Det trenger ikke være slik! Start med en tur i nærområdet. Kjør til et lite vann, eller bare camp rett inn i et skogholt. Du trenger ikke dunke mange mil til fots for å fortjene en naturopplevelse. Nei, tvert imot - det enkle er ofte det beste.

Pakk lett! Du trenger noe varmt å sove i, men gårsdagens klær funker fint dag nummer to også!

Og hvem trenger å dille seg opp når man er på tur? Du kommer langt med en rask tannpuss.

Lag en god matpakke hvis du ikke har en liten primus du kan pakke med. Bål er ikke så lurt å fyre opp sommerstid. Mat på tur er digg! Gjør litt ekstra ut av det med for eksempel en omelett på skiva😊

En termos med kaffe og kanskje noe søtt? Livet er herlig 💛Er du en erfaren fjellvandrer og skal på lengre tur i sommer ute i naturen, ja da misunner jeg deg.

Du planlegger nok godt i forkant, noe som er lurt for å få en best mulig opplevelse.


Uansett om du er erfaren eller nybegynner ville jeg vise frem denne flotte lavvoen til deg.

Filefjell lavvo har plass til 6- 8 personer.

Lavvo er et telt som har mange fordeler fremfor andre telttyper. De er enkle å sette opp; legg ut duken, sett i pluggene, åpne duken, sett inn stanga og reis lavvoen. Gjort på 1,2,3 på 5- 10 minutter!

Det følger også med et flott innertelt med myggnett og YKK glidelås og bunn laget i pustende, flammehemmende materiale i denne pakken.

En ting kan jeg love deg om du legger ut på tur med denne, ja da er iallfall nattesøvnen reddet!


God tur😊

- Lise

146 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle