• Lise

Ganske enkelt genialt!Har du brukt påsken til å klargjøre uteplassen? Ofte finner man ny inspirasjon til hvordan man ønsker utemiljøet for vår og sommer når man får det pent og rent rundt seg. Man står foran et helt nytt «lerret» som skal klargjøres til varme sommerdager og lune sommerkvelder. Og akkurat i år er det nok flere som tar sommerferien hjemme.


Akkurat som inne, så er også uteplassen et «rom» man skal tenke litt over før man går til innkjøp av møblement. Hva vil jeg ha, hvilken stil, hva er praktisk og hva er en god investering.

Vi har sett trenden i Norge i flere år nå - nordmenn elsker å ha det gjennomført og stilig på uteplassen. Vi planter grønne planter og setter palmer ut for å skape et riktig pent utemiljø.

I dag vil jeg vise dere våre helt fantastiske møbler i Quick Dry sortimentet.Disse møblene er ikke bare råflotte, men også utrolig praktiske! Det er som om man tar en del av stuen med seg ut!

I disse møblene finnes det ingen puter som skal bæres ut og inn. Disse møblene er helpolstret, og gir virkelig følelsen av «når ute møter inne»


Vi har flere varianter, og nå skal jeg faktisk ta deg gjennom modell for modell:


Athea: En fantastisk solseng med regulerbar rygg. På denne solsengen kan du virkelig nyte sola. Skulle du trenge et forfriskende bad trenger du ikke bekymre deg for å legge deg våt til tørk i solen. Materialet er hurtigtørkende, slitesterkt og tåler så og si ALT. Så om saltvannsflekker skulle prege trekket er det bare å spyle sengen, la den tørke, og du har samme resultat som når sengen var ny.

Lisboa: Her har du en gruppe som er perfekt for måltider. Med høyt bord og passende sittehøyde, kan du spise i komfortabel posisjon, som om du satt inne ved spisestuen.

Materiale er likt som på Athea; ekstra slitesterkt olefin-materiale. Og du behøver ikke å bekymre deg for flekker som kan komme om det blir sølt. Vi har testet både ketchupflekker og rødvinssøl. Det er lett som en plett å spyle møblene rene. Og du trenger ikke vente til neste dag med å sette deg igjen. Det unike spring-systemet i møblene gjør at møblene tørker i en fei!Faro: En fantastisk hjørnesofa med bord og sidebord. Hvor deilig er det ikke å kunne nyte morgenkaffen i en komfortabel salong utendørs?Lagos: Passer det ikke med hjørnesalonger i ditt utemiljø, så er denne modellen perfekt

Her får du en toseter sofa, to stoler og et bord. Perfekt løsning for deg som liker å variere oppstilling av møblementet.Alle disse fire modeller som jeg har nevnt til nå er konstruert på samme måte og er like i farge, design og materiale. Du kan altså mixe og matche disse modellene slik du ønsker.Amadora: Denne modellen er min personlige favoritt. Den er lik de andre i konstruksjon og materialer, men den har sort rammeverk og kanskje et litt mer «ungt» uttrykk. Denne modellen passer perfekt til deg som våger litt mer og som liker å skille deg ut.

Disse fem modellene er utviklet med springsystem, slitesterkt olefin materiale, tåler flekker, tåler vask og leveres med overtrekk! Den største fordelen med disse møblene er å slippe bære ut og inn puter!

Nå skal vi over til tre andre modeller som er konstruert på en litt annen måte, disse er i Sunbrella-materiale.


Amadeus stolene: De er jo bare helt RÅ å se på og kommer i freshe pastellfarger. Våger du å skille deg litt ut? Her lover jeg at du kommer til å nyte soltimer med en god bok, eller varme kvelder i godt selskap.

Puccini:

Altså! Her snakker vi om en gruppe i en egen klasse! Se da! Er jo som om man har tatt med seg sofaen innefra og ut. Sofaen er medium hard og holder dermed fasongen over lang tid.

Du trenger ikke bekymre deg for om det kommer et regnskyll eller to, for det unike Sunbrella-materialet og sofaen konstruksjon gjør at det tørker opp meget hurtig. Og søl… ingen problem! Sunbrella er også meget resistent mot UV, noe som gjør at sofaen ikke falmer.

Skal du reise vekk over en litt lengre periode, kan du kjøpe trekk, så du bevarer eventuell styling som pynteputer og pledd tørt under trekket.

Vil du beskytte møblementet mens du er på lenger tur, kan du kjøpe overtrekk her


Rossini:

Som Puccini over her er Rossini også et kunstverk av et møblement.

Denne er kanskje hakket mer vågal med sin distinkte farge. Og se så kule sidebordene er?

Med noen grønne planter rundt denne sofaen, vil du garantert få følelsen av luksus og et enestående møblement.
Også her kan du reise deg å dra på butikken, selv om været er utrygt. Kommer det et regnskyll mens du er borte, er det ikke lenge solen skal skinne før du kan sette deg ned igjen uten å bli våt! Genialt!


Trekk kan du kjøpe her


Håper dette var til inspirasjon, både for deg som har lyst å gå en ny vei på interiørfronten og for deg som ønsker det praktiske og lettvinte.

Har du spørsmål eller ønsker hjelp til valg av hagemøbler er det bare å ta kontakt med oss på FB, chat eller via «Min side».

Ønsker alle en solfyllt vår & varm sommer 🌞🌞

- Lise

333 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle